top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Dags att rösta på Guldstjärnan!

Hösten är här och i sedvanliga ordning har nomineringen av Guldstjärnor i Härjedalens kommun nominerats av bofasta och besökare.

En utmärkelse som är himla rolig att få.


Nu är finalisterna utsedda och röstningen igång!

Himla skoj att "våra egna" Guldstjärnor Rebecka Sved och Frida Modin på Cafe Röststugan, Hede Hembygdsgård är en av finalisterna i Årets serviceföretag! Så väl värd detta!


Nu ser vi till att rösta, och håller vi tummarna!



Finalister till Årets serviceperson:


Eva-Marie Åkerman

Med sin kreativitet och motivation hittar hon på nya projekt för att Linsells livs ska finnas kvar. Service ligger henne närmast hjärtat och bemötandet är gemytligt oavsett om hon serverar mat i bistron, expedierar i affären eller kör ut varor till kunderna. Hon är alltid trevlig och hjälpsam och med en aldrig sinande entusiasm är hon en del i att byn lever vidare.


Carl-Eine Ström

Carl-Eine är alltid glad, trevlig och hjälpsam. Han är serviceinriktad som få och ingenting verkar vara omöjligt för honom. När man beställer gods så kan man ställa klockan efter denna man. Han har verkligen en otrolig service-anda med kunden i fokus. Den bäste helt enkelt! Carl-Eine är värd all uppmärksamhet som finns.


Zeynep Ekin

Zeynep på Härjedalspizza är en riktig glädjespridare. Hon tar hand om varje kund med mycket kärlek. Som gäst känner man sig välkommen, sedd och viktig. Hon bemöter alltid gästerna med ett stort leende. Ser inga problem utan bara lösningar – om man vill beställa något som egentligen inte står på menyn. Hon är verkligen serviceminded och jobbar absolut på rätt ställe.

Eva Åkerman, ägare av matbutiken Linsells livs.

Carl-Eine Ström, jobbar på lastbilscentralen Linjegods i Sveg.

Zeynep Ekin, jobbar på Härjedalspizza i Vemdalen.

Fakta


Finalister till Årets serviceföretag


ICA Nära Ytterhogdal

Trots att det är en liten butik till det yttre, så rymmer den ett överflöd av vänlighet, duglighet, service och en önskan om att alla ska få en fin service. En ren och välorganiserad butik med stort utbud och bra priser. Personalen är hjälpsam och trevliga. Man känner en stor gemenskap med personalen som alltid skojar och pratar och skrattar med kunderna. Ytterhogdal har en av de bästa ICA-butikerna i Sverige trots byns skrala befolkningsantal och det kan vi tacka Magnus och hans personal för!


Hustomten Vemdalen

De är otroligt effektiva, ordentliga och bryr sig verkligen om sina kunder. En fantastisk service och proaktivitet ger resultat. Dessa fantastiska entreprenörer är professionella och positiva och ger alltid ett ypperligt bemötande. De har bra service och trevlig personal.


Sved och Modins Allservice HB och Café Röststugan

Genom mod styrka och driv har dessa två tjejer fått Hedebygden att blomstra. Café Röststugan har arrangemang för alla olika åldrar, fantastisk meny, återkommande och nya gäster varje dag. Rebecka och Frida är tillmötesgående och levererar god mat, fantastisk service och otroligt uppskattade evenemang. Deras engagemang för att främja gemenskap och trevliga tillställningar har gett Hede ett rejält lyft och förtjänar verkligen att uppmärksammas.

Rösta redan idag här;


Bilder:

lånad från Herjedalen.se

lånad från Café Röststugans instagram



Comments


bottom of page