Krönikör

En jägares dagbok ....


I år tog jag ledigt en extra dag (fredag) innan jakten börjar. Jag tänkte att det vore gött att inte behöva stressa...kunna ta det lite gött...drömma sig bort...inte glömma något...ha koll på livet.

Hahahaha...jo jävlar. Såååå här gick det.

Torsdag 6/9 kl. 19:00
Packning påbörjas!!
Renkorv köpte jag i somras, tänkte det är bra att vara ute i tid...köpte 1kg för att vara på den säkra sidan....vaaa är det redan slut - jaha det är uppätet. Men eget torkat kött har jag gjort - så check på den och ner i packningen. 
Strumpor, kallingar och underställ - check
Jaktkläder, tur-hatten-lycko-hatten - check
Ryggsäck, kamera och dator - check
Radio, gevär, patroner och magasin......få se nu....vart faaan är magasinen...dom ska ju ligga här.

23.58 går jag och lägger mig....magasinen ligger fortfarande inte där jag la dom....(men har du letat ordentligt Mini?).
Va faan tror ni att jag är dum?? Jag har till och med flyttat skåpet....vilket säkert kommer att överraska mig med ryggskott under veckan. Det mest spännande som hände när jag flyttade skåpet var att en dammtuss....eller dammråtta.....oki det såg ut som en gråhund...skit samma den högg efter mig iallafall.

Fredag 7/9 kl. 06:30.
Lika bra att kliva upp. Har inte sovit en blund. Jag har bara drömt om dom j**la magasinen. Vem faan har flyttat på dom....och varför. Sökandet fortsätter.....totalt meningslöst. Jag ger upp....men det kommer säkert att ordna sig. Jag är en positiv människa 

10:30
Jag måste åka. Dom där j**vla magasinen skiter jag i. Det finns kottar i skogen...

21:33
Sitter nu i Kolsätt vid en öppen eld med släkt och vänner. En av kusinerna lirar lite gitarr. Taktik snack, planer och gamla jakt historier avlöser varandra. Själv har jag nu en lånad bössa. Ser fram emot denna vecka....suuuuuuuuuck. Jaja, det kan ju bara bli bättre.....hahahaha...jo sääääkert.

Snart så drar det igång....ojojoj. Men nu ska det bli åka av. Ojojoj.....i år blir Mattsson farlig (fniss). Jajaja jag skrev inte vilken Mattsson....vi är fem i laget. Oki fyra heta och en iskall utan magasin. Gissa veeem...